Word een co-host

van onze video-podcast aflevering

Waar openhartige, ongefilterde en ongecensureerde gesprekken plaatsvinden

Word een co-Host van onze video-podcast aflevering

Wil jij je stem laten horen en deel uitmaken van boeiende en openhartige gesprekken? Dan is dit je kans! Wij nodigen jou uit om deel te nemen als co-host aan een van onze aankomende video-podcast afleveringen.

Onze podcast streeft naar frisse perspectieven en levendige discussies waarbij we kennis, wijsheid en praktische tips naar onze luisteraars willen overbrengen. We willen gemotiveerde en gepassioneerdemensen de kans geven om rechtstreeks bij te dragen aan de inhoud van een van onze video-podcast afleveringen.

Wat houdt het in op co-host te zijn

Als co-host krijg je de unieke kans om jouw (levens)ervaringen, kennis en inzichten met een groot publiekte delen. Of je nu een ervaren spreker bent of gewoon gepassioneerd bent om je kennis over te brengen, onze video-podcast kent ongelimiteerde grenzen die toegankelijk zijn voor iedereen.

Video-podcast thema’s

Onze podcast draait om openhartige en authentieke gesprekken. Onderwerpen die we behandelen zijn o.a.: narcisme, narcistisch misbruik, persoonlijke groei/ontwikkeling, relatieproblemen, liefdesverdriet, alles over een juiste mindset, algemene psychologische topics, omgaan met trauma, levenservaringen, enzovoort…

Wat zijn de vereisten?

We willen graag benadrukken dat enthousiasme en authenticiteit de sleutels zijn tot een succesvolle podcastaflevering. Aangezien dit een video-podcast behelst, is het belangrijk dat je je comfortabel voelt voor de camera en bereid bent om met je gezicht in beeld te komen. We zijn er immers van overtuigd dat visueleinteractie een waardevolle dimensie toevoegt aan onze podcastgesprekken en de betrokkenheid van ons publiek vergroot.

Maar geen nood, je hoeft geen professionele presentator te zijn. Het gaat erom dat je jezelf bent en dat je jouw perspectief, visie, kennis en inzichten over een bepaald onderwerp aan de luisteraars meegeeft. We willen immers een open en onbevooroordeelde omgeving creëren waarin iedere co-host zijn/haar stempel kan drukken.

Dus als je beslist om je aan te melden om deel te nemen, dan verwachten we dat je geen camera schuwt, dat je je kan verplaatsen naar onze podcaststudio, zodat we samen een boeiende én inspirerende video-podcast aflevering kunnen creëren.

Bijkomende vragen?

Heb je nog vragen over dit aspect of wens je meer info, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. We zijn er om twijfels weg te nemen en om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt.

Hoe meld je je aan?

Eenvoudig! Vul  het aanmeldingsformulier volledig in met een korte introductie over jezelf, waarom je geïnteresseerd bent om co-host te zijn en welke onderwerpen binnen ons podcastthema je het meeste aanspreken. We zullen alle inzendingen zorgvuldig bekijken en de geselecteerde co-host(s) rechtstreeks telefonisch contacteren.

Als je bent geselecteerd dan wordt er een datum en tijdstip van de initiële opnamedag in overleg afgesproken. De tijdsduur van een video-podcast (inclusief 1 uur voorbespreking) bedraagt tussen de 3 en 4 uren. Zorg ervoor dat je die tijd zeker kan vrijmaken. De locatie bevindt zich in de regio West-Vlaanderen. De exacte gegevens worden bij bevestiging meegedeeld.

Meld je hier beneden als co-host aan ↓

Mijn nieuw boek over narcisme

boek-narcisme-fabio-vinago

Uit de klauwen van een narcist

  • Binding : Paperback
  • Distributievorm : Boek (print, druk)
  • Formaat : 140mm x 210mm
  • Aantal pagina’s : 170
  • Auteur: Fabio Vinago
  • Uitgeverij : Fabio Vinago
  • ISBN : 9789464597615

Bestel dit boek

Pin It on Pinterest