Persoonlijke begeleiding

Ontdek je authentieke kracht

Er is geen meer winstgevende investering dan de investering in jezelf.

Persoonlijke begeleiding

Soms kunnen de dingen serieus tegenzitten waardoor je door het bos de bomen niet meer ziet. Problemen stappelen zich op en het lukt je niet om ze zelf op te lossen. Dit kunnen persoonlijke, relationele, psychische of emotionele problemen zijn. Dergelijke problemen uiten zich vaak in negatieve en depressieve gevoelens, een negatief zelfbeeld, onzekerheid en lichamelijke klachten.

Persoonlijke begeleiding heeft als doel om terug in je authentieke kracht te staan en je levenskwaliteit te bevorderen. Middels introspectie gaan we naar de bron van jouw probleem. Tijdens de therapeutische sessies word je gestimuleerd om je gedachten en gevoelens in kaart te brengen en na te gaan vanwaar ze afkomstig zijn.

Methodiek

Tijdens een persoonlijk begeleidingstraject maak ik altijd gebruik van een combinatie van psycho- en gedragstherapie: het ombuigen van irrationele gedachten naar bruikbare gedachten die je iets opleveren. Op die manier krijg je opnieuw grip over je denkwijze en hoe je tegen de dingen aankijkt.

Persoonlijke begeleiding leert jou om:

je emoties beter te reguleren

je denkwijze positief te veranderen

irrationele gedachten naar bruikbare gedachten om te buigen

je gevoelens en emoties in kaart te brengen

te reflecteren over jezelf

jezelf beter te begrijpen

je levenskwaliteit te bevorderen

je kwaliteiten te (h)erkennen

het leggen en onderhouden van sociale contacten

Mijn aanpak

De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel mensen begeleid met uiteenlopende psychische en emotionele problemen (individuele begeleiding, relatietherapie, psychotherapie en gedragstherapie). Voor diverse vakbladen mocht ik columns schrijven en lezersvragen beantwoorden. Als therapeut onderscheid mezelf en sta ik gekend om mijn to the point, no nonsese en directe aanpak, waardoor een confrontatie niet altijd leuk is, maar wel noodzakelijk als je veranderingen in je leven wil doorvoeren.

Graag hou ik vast aan mijn waarde van eerlijkheid en zal ik je nooit vertellen wat je wil horen. Immers heb je niets aan een verbloemde waarheid.

fabio-vinago-therapeut

Mijn nieuw boek over narcisme

boek-narcisme-fabio-vinago

Uit de klauwen van een narcist

  • Binding : Paperback
  • Distributievorm : Boek (print, druk)
  • Formaat : 140mm x 210mm
  • Aantal pagina’s : 170
  • Auteur: Fabio Vinago
  • Uitgeverij : Fabio Vinago
  • ISBN : 9789464597615

Bestel dit boek

Bewandel en creëer het pad waar jij gelukkig van wordt.

Pin It on Pinterest