Over Fabio Vinago

SELFPUBLISHING-EXPERT

Art director

Fabio Vinago is naast content creator en art director bij B-zen magazine, een gepassioneerd grafisch ontwerper én vormgever. Als auteur heeft hij maar liefst 9 boeken geschreven en met succes uitgegeven, waaronder 2 bestsellers. Eén van zijn werken heeft het internationaal publiek bereikt met een vertaling naar het Engels en een distributie in de Verenigde Staten met uitgeverij US Games Systems Inc. ‘Reading Fortune Telling Cards – A Romani Approch’. In de nabije toekomst zullen Fabio zijn Nederlandstalige publicaties vertaald worden naar het Engels en eveeens uitgegeven worden in de Verenigde Staten.

Het bedenkenontwikkelen en lanceren van concepten zijn voor Fabio dagelijkse bezigheden. Zo weet hij zijn ideeën altijd om te zetten in concrete en haalbare projecten. Fabio heeft verschillende bedrijven geholpen om zowel offline als online topposities te behalen.

De afgelopen 2 jaar heeft Fabio ijzersterke connecties en zakelijke relaties opgebouwd met internationale uitgeverijen die gespecialiseerd zijn in het publiceren van kaartendecks én spirituele boeken. Als selfpublishing-expert weet hij als geen ander hoe je een boek of kaartendeck in eigen beheer uitgeeft. Vervolgens ondersteunt Fabio toekomstige auteurs bij de opmaak van hun boek(en) en het ontwerpen van hun kaartendecks.

Fabio heeft de afgelopen jaren bakken ervaring verzameld. Hij is bij uitstek dé ideale sparringpartner als het aankomt op het uitgeven van boeken en kaartendecks. Middels zijn expertise en kennis van zaken weet hij wat wel en niet werkt.

Niet onbelangrijk is het juridische luik. Want een boek schrijven is één maar er zijn tal van wetmatige regels waar een auteur zich aan moet houden. Ook hier biedt Fabio dé oplossing tijdens een adviserend gesprek.

Fabio vertegenwoordigt een eigen uitgeverij en is in het bezit van een uitgeversnummer.

Bestsellers

fabio-vinago-liefde-op-zielsniveau

Liefde op Zielsniveau

fabio-vinago-lenorrmand-werkboek

Het Lenormand Werkboek

fabio-vinago-de-kracht-van-symbolen

De Kracht van Symbolen

Highlights

Je kan bij Fabio terecht voor:

  • het uitgeven van boeken;
  • het uitgeven van een kaartendeck;
  • de opmaak van boeken;
  • de opmaak en vormgeving van kaartendecks (incl. de verpakking);
  • algemene grafische diensten;

Gepubliceerde boeken

Tevreden lezers

Bestsellers

Tijdschriften publicaties

{

The most beautiful experience we can have is the mysterious. It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science.

Albert Einstein