Online training narcisme

Masterclasses over narcisme en narcistisch misbruik

Kennis is macht, informatie is bevrijdend en onderwijs is de voorwaarde voor vooruitgang, in elke samenleving, in elk gezin. 

narcisme training fabio vinago 3

Ontdek deze complete live training over narcisme 

Welkom bij deze online live masterclass over narcismeUit de klauwen van een narcist: de complete onlinetraining om narcisme te herkennen en je ertegen te wapenen’. Wil je leren hoe je narcisme kan herkennen, begrijpen en uiteindelijk kan overwinnen? Dan is deze masterclass voor jou.

Waarom deze onlinetraining?

Narcisme is een veelbesproken thema die vaak verkeerd wordt begrepen. Het is een complexepersoonlijkheidsstoornis die een negatieve invloed uitoefent op zowel (liefdes)relaties als het interpersoonlijk functioneren van een individu. Deze online masterclass bied je een unieke kans om een diepgaand begripvan narcisme te ontwikkelen, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en klinische ervaringen.

Wat maakt deze training uniek?

Deze online masterclass is samengesteld op basis van meer dan 8 jaar praktijkervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg en bied je de volgende voordelen:

 • Diepgaande inzichten: deze training is gebaseerd op jarenlange werkervaring binnen de forensische psychiatrie en volgens wetenschappelijk onderzoek.
 • Praktische toepassing: deze training is niet alleen theoretisch maar bestaat eveneens uit praktische tools, oefeningen, tips en technieken die je direct in de praktijk kan toepassen.
 • Deskundige begeleiding: de afgelopen 8 jaar heb ik een rugzak vol ervaringen verzameld op het gebied van psychologie, narcisme en het werken met uiteenlopende persoonlijkheidsstoornissen (met name narcisme).
 • Al je vragen beantwoorden: na afloop van de training krijgt iedere deelnemer de kans om zijn/haar persoonlijke vragen te stellen die ik live zal beantwoorden.
 • Herbekijk de masterclass: na afloop van deze online live masterclass krijgen alle deelnemers de kans om deze training nogmaals rustig te bekijken. Deelnemers die zich inschrijven en niet aanwezig kunnen zijn, krijgen na afloop automatisch een linkje toegestuurd om deze online masterclass te (her)bekijken op een moment wanneer het hen past.

Voor wie is deze onlinetraining?

Deze onlinetraining is bedoeld voor iedereen die narcisme op een diepgaand niveau wil begrijpen. Of je nu persoonlijk te maken hebt gehad met een narcistische (ex)-partner, beroepsmatig geïnteresseerd bent in deze boeiende persoonlijkheidsstoornis of gewoon je algemene kennis wil uitbreiden, deze onlinetraining biedt antwoorden op al je vragen over narcisme in zowel de relatiecontext, als in familiale– en vriendenkringen.

Investeer in jezelf

Narcisme heeft schadelijke gevolgen voor slachtoffers, maar het biedt ook een kans om te groeien en sterkerte worden. Door deel te nemen aan deze onlinetraining investeer je niet alleen in jezelf en je persoonlijkegroei, je eigent je waardevolle informatie toe die je groei, welzijn en veerkracht zullen vergroten. Je ontwikkelt inzichten, kennis én vaardigheden die je nodig hebt om narcisme te herkennen, te begrijpen en te overwinnen. Samen met alle andere deelnemers gaan we op een boeiende reis naar zelfontdekking en empowerment.

Inschrijven voor deze online live training

De onlinetraining duurt 115 min en bedraagt een eenmalige investering van €28,95. Na afloop van deze training krijgen alle deelnemers de kans om hun persoonlijke vragen in een afgeschermde chatroom aan me te stellen die ik vervolgens live zal beantwoorden. Eveneens krijgen alle deelnemers die zich hebben ingeschreven na afloop een automatisch linkje via e-mail toegestuurd om deze online masterclass te (her)bekijken. Ideaal voor mensen die niet in de mogelijkheid zijn om op het ingeplande moment aanwezig te zijn.

LET OP: om de kwaliteit van deze online live masterclass te garanderen, worden de plaatsen beperkt tot maximaal 45 deelnemers. VOLZET = VOLZET 

Programma van deze online masterclass

De cluster B-persoonlijkheidsstoornissen: een uitgebreide toelichting van de clusters A, B en C persoonlijkheidsstoornissen, gedragingen en hoe deze personen zich naar de buitenwereld toe gedragen.

De narcistische persoonlijkheidsstoornis volgens de cluster B.

Narcisme volgens de DSM-5: een uitgebreide toelichting.

De 9 narcistische kenmerken, inclusief hoelang deze kenmerken aanwezig moeten zijn + hoe een gespecialiseerde arts tot de diagnose van narcisme komt.

Hoe narcisme ontstaat: hechting en erfelijkheid.

Waarom narcisme moeilijk te herkennen is.

De 6 typen narcisten inclusief hoe elk type zich gedraagt.

Waarom narcisten zich bewust zijn van hun gedrag.

Waarom narcisten slachtoffers maken.

Waarom slachtoffers op narcisten vallen.

Typisch narcistisch gedrag waar je op moet letten zowel in de liefde als in familie- en vriendenkringen.

De cyclus van narcistisch misbruik en waarom je de narcist moet verlaten.

Waarom narcisten niet veranderen.

Zo ga je om met een narcist: hoe je wel en niet moet reageren om jezelf te wapenen.

Narcismevrij blijven leven en wat ervoor nodig is.

Alle aankomende online live masterclasses

Mijn nieuw boek over narcisme

boek-narcisme-fabio-vinago

Uit de klauwen van een narcist

 • Binding : Paperback
 • Distributievorm : Boek (print, druk)
 • Formaat : 140mm x 210mm
 • Aantal pagina’s : 170
 • Auteur: Fabio Vinago
 • Uitgeverij : Fabio Vinago
 • ISBN : 9789464597615

Bestel dit boek

Pin It on Pinterest