Online masterclass

Losbreken van een traumaband
losbreken traumaband-fabio-vinago

De complete live training ‘losbreken van een traumaband’

Welkom bij deze online live masterclass over narcisme ‘Losbreken van een traumaband’. Wil je leren hoe je een traumaband (traumabond) kan herkennenbegrijpen en uiteindelijk kan doorbreken? Dan is deze masterclass voor jou.

Waarom deze onlinetraining?

Veel slachtoffers van narcistisch misbruik lijden aan een traumaband wat hen op een toxische en vernielende manier in een narcistische relatie gevangen houdt. Deze online masterclass bied je een unieke kans om een diepgaand begrip en kennis van deze relatiedynamiek te ontwikkelen zodat jij hiervan kan losbreken.

Wat maakt deze training uniek?

Deze online masterclass is samengesteld op basis van meer dan 8 jaar praktijkervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg en bied je de volgende voordelen:

 • Diepgaande inzichten: deze training is gebaseerd op jarenlange werkervaring binnen de forensische psychiatrie en volgens wetenschappelijk onderzoek.
 • Praktische toepassing: deze training is niet alleen theoretisch maar bestaat eveneens uit praktische tools, oefeningen, tips en technieken die je direct in de praktijk kan toepassen.
 • Deskundige begeleiding: de afgelopen 8 jaar heb ik een rugzak vol ervaringen verzameld op het gebied van psychologie, narcisme en het werken met uiteenlopende persoonlijkheidsstoornissen (met name narcisme).
 • Al je vragen beantwoorden: na afloop van de training krijgt iedere deelnemer de kans om zijn/haar persoonlijke vragen te stellen die ik live zal beantwoorden.
 • Herbekijk de masterclass: na afloop van deze online live masterclass krijgen alle deelnemers de kans om deze training nogmaals rustig te bekijken. Deelnemers die zich inschrijven en niet aanwezig kunnen zijn, krijgen na afloop automatisch een linkje toegestuurd om deze online masterclass te (her)bekijken op een moment wanneer het hen past.

Voor wie is deze onlinetraining?

Deze onlinetraining is bedoeld voor iedereen die alle facetten van traumabonding op een diepgaand niveau wil begrijpen. Of je nu persoonlijk te maken hebt gehad met een narcistische (ex)-partner, narcistisch misbruik, beroepsmatig geïnteresseerd bent in deze boeiende dynamiek of gewoon je algemene kennis wil uitbreiden, deze onlinetraining biedt antwoorden op al je vragen over traumabonding in de ruimste zin van het woord.

Investeer in jezelf

Een traumaband heeft altijd schadelijke gevolgen voor slachtoffers, maar het bied je ook een kans om te groeien en sterker te worden. Door deel te nemen aan deze onlinetraining investeer je niet alleen in jezelf en je persoonlijke groei, je eigent je waardevolle informatie toe die je groeiwelzijn en veerkracht zullen vergroten. Je ontwikkelt inzichten, kennis én vaardigheden die je nodig hebt om een traumaband te herkennen, te begrijpen en te doorbreken. Samen met alle andere deelnemers gaan we op een boeiende reis naar zelfontdekking en empowerment.

Inschrijven voor deze online live training

De onlinetraining duurt +/- 3uren en bedraagt een eenmalige investering van €28,95. Na afloop van deze training krijgen alle deelnemers de kans om hun persoonlijke vragen in een afgeschermde chatroom aan me te stellen die ik vervolgens live zal beantwoorden.

Alle deelnemers die zich hebben ingeschreven krijgen na afloop van deze masterclass automatisch een linkje via e-mail toegestuurd om deze online training te (her)bekijken. Ideaal voor mensen die niet in de mogelijkheid zijn om op het ingeplande moment aanwezig te zijn.

LET OP: om de kwaliteit van deze online live masterclass te garanderen, worden de plaatsen beperkt tot maximaal 50 deelnemers. VOLZET = VOLZET 

Programma van deze online masterclass

Wat is en traumaband?

De 4 belangrijkste signalen die wijzen op een traumaband

Traumaband en het stockholmsyndroom

Traumaband en de gevolgen voor je lichaam en je brain

De emotionele dynamiek van een traumaband

Traumaband en codependentie

Traumaband en cognitieve dissonantie

Traumaband en hechtingsstijlen (veilige, angstige en ambivalente hechting)

Traumaband en posttraumatische stress

Een traumaband doorbreken

Detoxen na een traumaband

Je terug (ver)binden na een traumaband

Bijkomende inzichten om na een traumaband blijvend herstel te bekomen

Mijn nieuw boek over narcisme

boek-narcisme-fabio-vinago

Uit de klauwen van een narcist

 • Binding : Paperback
 • Distributievorm : Boek (print, druk)
 • Formaat : 140mm x 210mm
 • Aantal pagina’s : 170
 • Auteur: Fabio Vinago
 • Uitgeverij : Fabio Vinago
 • ISBN : 9789464597615

Bestel dit boek

Pin It on Pinterest