Narcistisch misbruik vanuit een juridisch perspectief

door sep 3, 2023Narcisme

fabio rond link in bio 2

Fabio is een fulltime content creator op TikTok, Facebook en Instagram waar hij dagelijks video’s deelt over narcisme, narcistisch misbruik, liefde en relaties, Fabio is een gediplomeerd psycho- en relatietherapeut, gespecialiseerd in relatieproblemen en een narcisme deskundige. Fabio is auteur van de bestseller ‘Uit de klauwen van een narcist‘.

In deze video-podcast aflevering gaan we in gesprek met strafrecht advocate Liesbeth Meirens waarin ze haar ervaringen deelt met narcistisch misbruik én wat slachtoffers kunnen doen om zich juridisch zo goed mogelijk tegen een narcistische (ex)-partner te wapenen. Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn: wanneer en vooral hoe dien je een klacht in tegen de narcist, is narcistisch misbruik strafbaar en wanneer kunnen er juridische stappen ondernomen worden, narcisme en financiën, de narcist en hun kinderen, hoe het parket werkt als er klachten binnen komen, wat zijn de gevolgen als slachtoffers hun klacht intrekken, enzovoort.

Dit is een exclusief gesprek waar je waardevolle info uithaalt. Neem alle info goed in je op en wapen je tegen het verbaal, emotioneel, fysiek en mentaal terreur van een narcistische (ex)-partner. 

Bekijk hier de video ‘narcistisch misbruik vanuit een juridisch perspectief

Dit vind je wellicht ook interessant

Hoe ziet een narcist de wereld? Ontdek de narcistische belevingswereld
Gaslighting en narcisme – De narcist ontmaskerd

Een narcistische relatie: verstrikt in het web van de narcist
Leven met een narcist – De impact van een narcistische relatie

Hechtingsstijlen en relaties: de sleutel tot een succesrijke liefdesrelatie
Het effect van sociale media op je liefdesrelatie
Relatieproblemen oplossen: Een gecreëerde illusie van een liefdesrelatie

RECENTE BERICHTEN

Pin It on Pinterest