Narcist en scheiden – Wees voorbereid op een vechtscheiding

door sep 19, 2023Narcisme

fabio rond link in bio 2

Fabio is een fulltime content creator op TikTok, Facebook en Instagram waar hij dagelijks video’s deelt over narcisme, narcistisch misbruik, liefde en relaties, Fabio is een gediplomeerd psycho- en relatietherapeut, gespecialiseerd in relatieproblemen en een narcisme deskundige. Fabio is auteur van de bestseller ‘Uit de klauwen van een narcist‘.

Narcist en scheiden draaien altijd uit op een vechtscheiding. Narcisme is vaak in rechtbanken nog een te grote blinde vlek. Manipualties, het hoederceht rond de kinderen en veel juridische kosten: dat is waar een narcist jou mee zal opzadelen. Ze buigen de aandacht van zich af door valse beschuldigingen te uiten, zichzelf in een fraai daglicht te plaatsen, in de slachtoffeerrol gaan zitten en ze geloven dat ze anderen rond hun vinger kunnen draaien. Narcisten vinden eveneens niet dat de regels voor gen gelden en het rechtsssyteem niet op hen van toepassing is.

Ze liegen en manipuleren heel de zaak met behulp van eigen verzonnen regels en wetten. Zelfs als de narcist correcte juridische info heeft ontvangen, bezitten narcisten niet het vermogen om naar dat advies te handelen. Narcisten houden ervan om hun slachtoffers door het slijk te halenen hen op een buitensporige manier met juridische kosten op te zadelen. Zorg voor een goede en strategische aanpak. Wees consequent en sterk in je argumenten en zorg voor een stabiele, zelfverzekerende en niet-emotionele houding.

Bekijk hier de video over de ‘narcist en scheiden’

Dit vind je wellicht ook interessant

Bekijk hier het eerste deel ‘narcisme en kinderen
Hoe ziet een narcist de wereld? Ontdek de narcistische belevingswereld
Gaslighting en narcisme – De narcist ontmaskerd

Een narcistische relatie: verstrikt in het web van de narcist
Leven met een narcist – De impact van een narcistische relatie

Hechtingsstijlen en relaties: de sleutel tot een succesrijke liefdesrelatie
Het effect van sociale media op je liefdesrelatie
Relatieproblemen oplossen: Een gecreëerde illusie van een liefdesrelatie

RECENTE BERICHTEN

Pin It on Pinterest