Loskomen van narcistisch misbruik – Alevering 3

door okt 23, 2023Narcisme

fabio rond link in bio 2

Fabio is een fulltime content creator op TikTok, Facebook en Instagram waar hij dagelijks video’s deelt over narcisme, narcistisch misbruik, liefde en relaties, Fabio is een gediplomeerd psycho- en relatietherapeut, gespecialiseerd in relatieproblemen en een narcisme deskundige. Fabio is auteur van de bestseller ‘Uit de klauwen van een narcist‘.

Loskomen van narcistisch misbruik is een moedige en levensveranderende stap die iemands welzijn kan herstellen. Narcistisch misbruik omvat manipulatieve en destructieve gedragingen door een narcistische persoon, gericht op het controleren en overheersen van anderen. Als je je in een dergelijke relatie bevindt, is het belangrijk dat je de signalen erkent, indien nodig hulp en ondersteuning zoekt, zorgt dat je onafjankelijk bent, afstand neemt van de narcist en vooral van zijn of haar toxisch gedrag, goed voor jezelf zorgt, een ondersteunend netwerk opbouwt, indien nodig juridische stappen onderneemt en vastberaden blijft om van narcistisch misbruik te helen.

Ontsnappen aan narcistisch misbruik is geen gemakkelijke weg, maar het is een essentiële stap om je welzijn te herstellen en een gezonde toekomst op te bouwen. Het vergt moed en doorzettingsvermogen om je doel te bereiken. Het is belangrijk om te onthouden dat herstel voor iedereen mogelijk is en dat ook jij recht hebt op een narcismevrij leven.

Bekijk hier de video hoe je kan loskomen van narcistisch misbruik

Dit vind je wellicht ook interessant

Bekijk hier gratis alle videos’s over narcisme 
Hoe ziet een narcist de wereld? Ontdek de narcistische belevingswereld
Gaslighting en narcisme – De narcist ontmaskerd

Een narcistische relatie: verstrikt in het web van de narcist
Leven met een narcist – De impact van een narcistische relatie

Hechtingsstijlen en relaties: de sleutel tot een succesrijke liefdesrelatie
Het effect van sociale media op je liefdesrelatie
Relatieproblemen oplossen: Een gecreëerde illusie van een liefdesrelatie

RECENTE BERICHTEN

Pin It on Pinterest