Leven na narcistisch misbruik – Aflevering 8

door okt 29, 2023Narcisme

fabio rond link in bio 2

Fabio is een fulltime content creator op TikTok, Facebook en Instagram waar hij dagelijks video’s deelt over narcisme, narcistisch misbruik, liefde en relaties, Fabio is een gediplomeerd psycho- en relatietherapeut, gespecialiseerd in relatieproblemen en een narcisme deskundige. Fabio is auteur van de bestseller ‘Uit de klauwen van een narcist‘.

Narcistisch misbruik is een pijnlijke en verwoestende ervaring die diepe littekens achterlaat. Maar er is hoop en herstel mogelijk na zo’n trauma mogelijk. Je leven na narcistisch misbruik kan evolueren tot een periode van genezing, persoonlijke groei en empowerment. De eerste stap in je reis naar herstel is zelfherkenning en bewustwording. Je moet de destructieve dynamiek van de relatie erkennen en de impact ervan begrijpen. Dit bewustzijn legt de basis voor verandering.

Zelfzorg moet een prioriteit worden. Geef aandacht aan je fysieke, emotionele en mentale gezondheid. Dit kan variëren van lichaamsbeweging en gezonde voeding tot meditatie en ontspanningsoefeningen. Leer hoe je duidelijke grenzen kunt stellen om jezelf kan beschermen tegen toekomstig (narcistisch) misbruik. Het stellen van grenzen is een daad van zelfliefde, zelrespect en zelfwaardering. Gebruik zelfreflectie als een kans voor persoonlijke groei. Reflecteer op wat je hebt geleerd en hoe je sterker bent geworden. Leer uit vorige ervaringen en durf diep in jezelf te kijken om te achterhalen wie je bent, wat je voelt en hoe je de dingen anders kan aanpakken.

Bekijk hier de video hoe je je leven na narcistisch misbruik terug kan vormgeven

Dit vind je wellicht ook interessant

Bekijk hier gratis alle videos’s over narcisme 
Hoe ziet een narcist de wereld? Ontdek de narcistische belevingswereld
Gaslighting en narcisme – De narcist ontmaskerd

Een narcistische relatie: verstrikt in het web van de narcist
Leven met een narcist – De impact van een narcistische relatie

Hechtingsstijlen en relaties: de sleutel tot een succesrijke liefdesrelatie
Het effect van sociale media op je liefdesrelatie
Relatieproblemen oplossen: Een gecreëerde illusie van een liefdesrelatie

RECENTE BERICHTEN

Pin It on Pinterest