Kaartendeck ontwerpen

Kaartendecks op maat

Van ontwerp tot uitgave

Fabio is een ervaringsdeskundige als het aankomt op het ontwerpen van kaartendecks. Voor uiteenlopende spirituele ondernemers mocht hij meerdere decks ontwerpen. Zelf heeft hij diverse kaartendecks ontworpen die in samenwerking met internationale uitgeverijenworden gepubliceerd.

Ben je van plan om een kaartendeck te ontwerpen, dan kan Fabio jou begeleiden en adviseren tijdens dit proces. Wil je je kaartendeck vanaf ‘scratch’ ontwerpen en uitgeven, dan kan hij jou ook hiermee helpen. 

Fabio is van beroep grafisch ontwerper en illustrator. Zijn reeds gepubliceerde kaarten zijn uit eigen hand ontworpen waardoor er geen inbreuk wordt gepleegd op de copyright wetgeving.

Een kaartendeck uitgeven

Een kaartendeck uitgeven is een proces van geduld, kennis, inzichten én ervaring. Vooraleerst is het belangrijk om een concept te bedenken die werkt. Vervolgens is een marktonderzoek onontbeerlijk om te kijken wat er al bestaat en of het concept zal aanslaan bij een breed publiek. Heel wat mensen willen een eigen kaartendeck ontwerpen, gebruiken letterlijk stockfoto’s, plaatsen deze op een kaartformaat, laten ze drukken, en voila: ze hebben een eigen kaartendeck ontworpen. Een dergelijke aanpak druist in tegen alle copyright wetgevingen. Met anderen woorden: het gebruik van stockfoto’s, om er verdiensten en winsten uit te halen is strafbaar. Wie de algemene voorwaarden op deze stock websites leest, zal zien dat er bijzondere voorwaarden zijn om andermans beeldmateriaal voor verkoop aan te beiden.  

Gerealiseerde projecten

fabio-vinago-waarzegkaarten

Wordt verwacht

fabio-vinago-lenormanddeck