Helen van een narcistische relatie – Aflevering 7

door okt 29, 2023Narcisme

fabio rond link in bio 2

Fabio is een fulltime content creator op TikTok, Facebook en Instagram waar hij dagelijks video’s deelt over narcisme, narcistisch misbruik, liefde en relaties, Fabio is een gediplomeerd psycho- en relatietherapeut, gespecialiseerd in relatieproblemen en een narcisme deskundige. Fabio is auteur van de bestseller ‘Uit de klauwen van een narcist‘.

Helen van een narcistische relatie begint met zelfliefde. Narcistisch misbruik is een verwoestende ervaring die diepe wonden achterlaat en het zelfbeeld en zelfvertrouwen van de slachtoffers ondermijnt. Het Herstellen van narcistisch misbruik en het opbouwen van zelfliefde is een uitdagende, maar essentiële stap naar genezing en persoonlijke groei. De eerste stap in het herstelproces is het erkennen van het misbruik en het ontwikkelen van zelfbewustzijn. Dit houdt in dat je de destructieve dynamiek van de relatie begrijpt en de impact op jezelf erkent.

Dit bewustzijn is cruciaal voor verdere groei. Zelfzorg is essentieel voor herstel. Geef prioriteit an je fysieke, emotionele en mentale gezondheid. Leer om duidelijke grenzen te stellen en jezelf te beschermen tegen mogelijke herhaling van narcistisch misbruik. Het stellen van grenzen is een daad van zelfliefde zelfbescherming en zelfrespect. Herstellen van narcistisch misbruik en het opbouwen van zelfliefde is een uitdagende, maar waardevolle reis. Het vergt tijd, geduld en toewijding, maar het resulteert in een sterker, gezonder en liefdevoller zelfbeeld. Wees mild voor jezelf, want zelfliefde is de sleutel tot een stralende toekomst na narcistisch misbruik.

Bekijk hier de video hoe je kan helen van een narcistische relatie

Dit vind je wellicht ook interessant

Bekijk hier gratis alle videos’s over narcisme 
Hoe ziet een narcist de wereld? Ontdek de narcistische belevingswereld
Gaslighting en narcisme – De narcist ontmaskerd

Een narcistische relatie: verstrikt in het web van de narcist
Leven met een narcist – De impact van een narcistische relatie

Hechtingsstijlen en relaties: de sleutel tot een succesrijke liefdesrelatie
Het effect van sociale media op je liefdesrelatie
Relatieproblemen oplossen: Een gecreëerde illusie van een liefdesrelatie

RECENTE BERICHTEN

Pin It on Pinterest