Gastenboek

Lees hier alle cliëntenbeoordeling

Deel hier jouw ervaring ↓

In ons gastenboek lees je al onze klantenervaringen, boekreviews en leeservaringen. Heb je een boek van Fabio Vinago besteld, deel hier jouw ervaring. Wegens privacy doeleinden word je e-mailadres niet weergegeven.

Wij waarderen het enorm als je bij je review de naam van het boek vermeld.

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 16 reviews)
Uitstekend94%
Heel goed6%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Helder en duidelijk

Rated 5 out of 5
november 30, 2022

Helder en duidelijk Fabio. Wat ben jij goed seg! Had ik niet verwacht dat ons gesprek zo treffend zou verlopen. Eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik een afspraakje je maak.

Sylvia

Aangenaam verrast

Rated 5 out of 5
november 25, 2022

Mijn eerste ervaring met Fabio was verrijkend en leerrijk. Ik kan de positieve ervaringen van anderen alleen maar bevestigen. Het was een confronterend gesprek met ontzettend veel handige tips en inzichten. Dankjewel hiervoor en tot gauw!

Graag anoniem

Verhelderend en confronterend

Rated 5 out of 5
november 24, 2022

De sessie was verhelderend en confronterend. Ik ben veel van mezelf te weten gekomen. Ik kijk uit naar ons volgend gesprek. Dankjewel Fabio om zo eerlijk te zijn.

Sofie

Bedankt voor deze sessie

Rated 5 out of 5
november 19, 2022

Lieve Fabio,

Bij jou gekomen hopend op antwoorden en die heb ik gekregen, zelfs meer, de harde en duidelijke waarheid.Daar was ik naar op zoek.Werkelijk alles klopte wat je mij vertelde.Jou directheid is fantastisch,je vergelijkbare verhalen verhelderend en je tips een eye opener.Bedankt voor deze sessie.Liefs M

M

Bedankt voor het verlichtende consult.

Rated 5 out of 5
november 19, 2022

Lieve Fabio,

Bedankt voor het verlichtende consult. Om mij duidelijk te maken wat ik diep in mijn hart wel al wist maar niet wou herkennen! Mensen komen niet zomaar in ons leven en ik denk oprecht dat het geen toeval was dat wij elkaar daar ontmoet hebben! Ik kom in de toekomst zeker nog langs voor een consult of zelfs voor een gewoon babbeltje.

Veel licht en liefde.

Warme groetjes, katalina

katalina

Merci Fabio

Rated 5 out of 5
november 16, 2022

Merci Fabio voor het gesprek vandaag. Ik had het echt van doen. Ik kan er nu weer tegenaan.

Marleen

Vaste klant

Rated 5 out of 5
november 16, 2022

Fabio, ik ken je al een tijdje. Nu en dan doe ik beroep op jou om inzichten en antwoorden te verkrijgen. Iets meer dan een jaar geleden heb je me dingen gezegd die ik nooit onder onder ogen durfde te komen. Je hield voet bij stuk en je was niet af te houden van de uitkomst. Twee weken geleden kwam ik op consult voor je wijze raad en je bijzondere manier van invoelen want het klopte allemaal. Ik weet niet hoe je het keer op keer doet, het is te eng voor woorden hoe je mensen in een mum van tijd kunt lezen. Zonder informatie. Je bent een grote inspiratiebron waar veel mensen nog van kunnen leren, mits ze er voor open staan. Want de eerlijkheid en de zuiverheid die je uitstraalt, daar moet je tegen kunnen. Ik kom naar Mariakerke in augustus, gewoon om je levenswijsheid tot me te laten komen. Dikke knuf van mij

Nicole

Verbluffend

Rated 5 out of 5
november 7, 2022

Ik ben geweest met mijn dochter, consult was ook voor mijn dochter. In 1 woord; verbluffend. Zo accuraat en nauwkeurig. Ook verhelderende inzichten waar je iets mee kunt doen. Ik ga in elk geval nog een keer voor mezelf.

Angelique

Dankbare klant

Rated 5 out of 5
november 4, 2022

Vijf maanden geleden kwam ik bij Fabio terecht en hij heeft me super begeleidt. Ik had het heel moeilijk en hij gaf me steeds houvast en goede raad. Hij bleef ook vasthouden aan zijn voorspellingen en veranderde niet van gedacht. Ik bleef geduldig en nam zijn tips ter harte. Hij is direct en recht door zee, maar dat apprecieer ik heel erg. Ik ben hem enorm dankbaar.

I.

Uit de klauwen van een narcist

Rated 5 out of 5
november 1, 2022

Is een boek dat u een inzage geeft over de denkwijze en manier van werken hoe een persoon met narcisme echt werkt. Is harde realiteit als je hier mee te dealen hebt. Het geeft u ook een heel goede richtlijn hoe alles werkt. Een dikke aanrader voor mensen die met deze vreselijke stoornis te maken krijgen.

Melissa

Volg mij via social media

leesartikelen-liefde-relaties-fabio-vinago

Mijn nieuw boek over narcisme

boek-narcisme-fabio-vinago

Uit de klauwen van een narcist

  • Binding : Paperback
  • Distributievorm : Boek (print, druk)
  • Formaat : 140mm x 210mm
  • Aantal pagina’s : 170
  • Auteur: Fabio Vinago
  • Uitgeverij : Fabio Vinago
  • ISBN : 9789464597615

Bestel dit boek

Pin It on Pinterest