De Kracht van Symbolen: Universele antwoorden vanuit je ziel

door | jun 10, 2022 | Publicatie boeken

Deel dit bericht

De magische krachten van symbolen worden al sinds oudsher ingezet voor diverse spirituele uitingen. Daar waar woorden tekortschieten, brengen symbolen een persoonlijke en krachtige waarde in ons dagelijks leven. Dromen onthullen via symbolische beelden ons onderbewustzijn en de kleur rood wordt in verband gebracht met liefde en romantiek. Een mysterieuze wereld die voor heel wat mensen nog onbegrijpelijk blijkt te zijn.

Met zijn nieuw boek ‘De Kracht Van Symbolen – Universele antwoorden vanuit je ziel’ gunt bestsellerauteur Fabio Vinago jou een unieke inkijk in de spirituele wereld van de symboliek.


Toegang tot je onderbewustzijn

Symbolen worden intuïtief waargenomen. Ze worden zonder woorden in verbinding gebracht met het onderbewustzijn. Mensen creëren symbolen om hun ideeën over te brengen. We maken echter ook symbolen om hogere waarheden die verborgen zijn voor het gewone bewustzijn over te brengen en te begrijpen. Een symbool staat altijd voor meer dan de directe betekenis en prikkelt ons om voorbij de oppervlakte te reiken.

De geïllustreerde symbolen die in dit boek opgetekend zijn, belichamen de meest diepgaande vorm van communicatie tussen het fysieke en de ziel. Ze bieden jou antwoorden op de meest gestelde levensvragen.

Over het boek ‘De Kracht van Symbolen’

De symbolische wereld is dynamisch en voortdurend in evolutie. Toch houden symbolen aspecten van universele wijsheid in. De symbolen in dit boek verwijzen naar verborgen spirituele kennis en inzichten die je kan aanwenden om al je vragen te voorzien van concrete antwoorden. 

De symbolen zijn door de auteur dusdanig samengesteld dat enige voorkennis geen verreiste is. Vervolgens biedt deze heldere gids je een ondubbelzinnig advies op al je prangende vragen en verleent dit boek je direct toegang tot je onderbewustzijn. Tot slot kan je de boodschappen van deze voorspellende symbolen onmiddellijk in je leven toepassen.

De Kracht van Symbolen – Universele antwoorden vanuit je ziel

  • Auteur: Fabio Vinago
  • Uitgeverij: Fabio Book Publisher
  • ISBN: 9789464075335
  • Afmeting: 14,8 x 14,8 cm
  • Aantal pagina’s: 320

Fabio Vinago
Fabio Vinago

Fabio Vinago is art director, auteur en content creator bij B-zen magazine. Op zijn TikTok account en op zijn YouTube-kanaal deelt hij video’s over liefde en relaties, persoonlijke groei, spiritualiteit en narcisme. 

Deel dit bericht