Boek narcime

Uit de klauwen van een narcist

Bevrijd je van een narcistische liefdespartner

Door auteur Fabio Vinago

fabio rond link in bio 2

Follow my socials

boek-narcisme-fabio-vinago

Je leert:

✅ alles over narcisme
✅ de wetenschappelijke kenmerken
✅ om narcisme te herkennen
✅ alle soorten manipulatietechnieken
✅ en nog zoveel meer…

Over het narcisme handboek

Uit de klauwen van een narcist is een boek dat de narcistische persoonlijkheidsstoornis in de relatiecontext volledig doorlicht. Narcisme is een veelvoorkomende stoornis die zich in onze maatschappij als een ware epidemie verspreidt. Het woord wordt echter ook vaak ten onrechte in de mond genomen, waardoor verwarring ontstaat.

De auteur neemt je stap voor stap mee in de wereld van een narcistische relatie. Hij legt uit wat narcisme is, waarom narcisme moeilijk te herkennen is en hij belicht het verschil tussen open en verborgen narcisme. Vervolgens komen ‘narcisme en relaties’, ‘jezelf beschermen’, ‘grenzen stellen’, ‘hoe je omgaat met een narcistische partner’ aan bod. Daaropvolgend maak je kennis met thema’s als ‘kan een narcist veranderen?’, ‘je leven na narcistisch misbruik en de gevolgen ervan’, ‘omgaan met een narcistische partner’ en ‘de toekomst met een narcist’.

Aansluitend worden onderwerpen als ‘gezonde en ongezonde relaties’, ‘seksueel bedrog’, ‘pathologisch liegen’ en zo meer besproken.

De informatie in dit boek is gebaseerd op relevant wetenschappelijk onderzoek. De kennis die je opdoet, wapent je tegen emotioneel misbruik, financieel verlies, emotionele manipulatie en pathologisch liegen.

Verder tref je in dit boek heel wat praktische tips aan om te helen na narcistisch misbruik en krijg je tools aangereikt om je leven terug in handen te nemen. Dit boek biedt op een no-nonsense manier uitgebreid antwoord op alle vragen over narcisme binnen de relatiecontext.

Fabio Vinago is een Belgisch gevestigde bestsellerauteur, content creator, influencer, psycho- en relatietherapeut. Dagelijks deelt hij op TikTok, Facebook, Instagram en YouTube video’s over narcisme, liefde en relaties. 

⬇️ Bestel direct jouw exemplaar ⬇️

Pin It on Pinterest