1. Home
  2.  » Algemene voorwaarden betaalmuur

Algemene voorwaarden voor de content achter een betaalmuur

Disclaimer: op alle video’s, podcasts, teksten en ander materiaal geplaatst achter elke betaalmuur, rust de copyright wetgeving waarvan ik (Fabio Vinago) de auteursrechten van bezit. Het is verboden om de aangeboden content te gebruiken, te kopiëren, te reproduceren, af te drukken of te delen op sociale media platformen, websites, verveelvoudigd, opgeslagen en/of openbaar gemaakt worden, in welke vorm of op enige wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de oorspronkelijke content maker (Fabio Vinago).

Bij misbruik van de auteursrechten en de copyrightwetgeving zullen juridische stappen ondernomen worden. Elk geschil die betrekking heeft op de aangeboden content achter iedere betaalmuur valt onder het Belgisch recht. Enkel rechtbanken van België zijn bevoegd.

Maandabonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Bij jaarabonnementen worden de 2 maand gratis toegang automatisch met je abonnement verrekend. 

Terugbetalingen op digitale producten zoals video content, podcasts, artikels en de aangeboden PDF-e-books zijn uitgesloten t.e.m. de periode waar je voor hebt ingetekend.

Videoboodschappen die via iedere betaalmuur zijn aangevraagd, worden anoniem achter de gesloten betaalmuur geplaatst. Dit omdat jouw vraag en het advies uit de video eveneens anderen kan helpen.

Betalingen op abonnementen voor exclusieve content worden online voldaan (volg de stappen op de website waar de betaalmuur wordt aangeboden) via Bancontact (België) en iDEAL (Nederland) op de bedrijfsgegevens van Art of Mediums VOF met BTW nummer BE0777.308.312

Pin It on Pinterest