Home » About

Over Fabio

Fabio Vinago staat bekend als sociale media ondernemer. Elke week deelt hij op zijn YouTube kanaal video’s over zijn persoonlijk leven, entertainment, advies en meer … In zijn gekende recht voor de raap stijl laat hij je kennismaken met zijn zienswijze en biedt hij zijn kijkers heel wat tips en tricks, voor een evenwichtig en gelukkig leven. Bovendien maakt Fabio moeilijke thema’s bespreekbaar die in onze samenleving als ‘taboe’ worden bestempeld. Fabio heeft duizenden volgers opgebouwd die vol ethousiasme zijn content op de voet volgen, het aantal volgers neemt dagelijks toe!

Naast youtuber is Fabio content creator en art director voor B-zen magazine, een gloednieuw mind- en lifestyle magazine voor België en Nederland. Als creatieve duizendpoot en ondernemer heeft Fabio maar liefst 8 boeken gepubliceerd, waaronder twee bestsellers. Een van zijn werken heeft het internationaal publiek bereikt met een vertaling in het Engels en een distributie in de Verenigde Staten met uitgeverij US Games Systems, Inc. (Reading Fortune Telling Cards – A Romani Approach featuring the Gypsy Witch Deck). Fabio heeft verschillende kaartendecks op zijn naam staan die in de nabije toekomst een vertaling in het Engels zullen krijgen.

Het bedenken, ontwikkelen en lanceren van concepten zijn voor Fabio geen vreemde bezigheden. Zo weet hij zijn ideeën altijd om te zetten in concrete en haalbare projecten. Fabio heeft verschillende bedrijven geholpen om online en offline topposities te bereiken.

Daarnaast is Fabio een gepassioneerd grafisch ontwerper,  zaakvoerder van reclamebureau Studio Alterego en docent grafisch ontwerper aan het Centrum Voor Volwassenenonderwijs.